Spremljajte ponudbo Anjinih domačih štrukljev.
Vsak petek popoldan boste prejeli e-mail z naročilnico, ki vsebuje seznam izdelkov za naslednji teden. To vas ne zavezuje k nakupu.
Anjini domači štruklji so na Malem placu vsak teden. Ponudba je sezonska. Menja se z letnim časom in dostopnim surovinam. Preveri odprte naročilnice.
Anjini domači štruklji nastajajo izpod spretnih rok Anne Vrhnjak, ki že dve desetletji domuje v Pirničah pri Ljubljani, sicer pa prihaja iz Ukrajine. Čeprav se morda na prvi pogled zdi nenavadno, da je svoje poslanstvo pred dobrimi petimi leti našla prav v pripravi slovenske tradicionalne jedi, je na drugi pogled vse jasno.
Anna oziroma Anja namreč obožuje dobro domačo hrano, okoli sebe pa ima rada site in zadovoljne ljudi. Njeni slastni domači štruklji so se rodili iz ljubezni do kuhanja, ustvarjanja in pravzaprav iz ljubezni do življenja, kar je v njih tudi čutiti.
Gre za domače štruklje z dodano vrednostjo, ki so bogato polnjeni z različno oplemenitenimi nadevi, ki vsebujejo približno 70 odstotkov visokokakovostne polnomastne skute, poleg tega pa so pripravljeni tako, da sledijo zahtevam in potrebam sodobnega časa.
So namreč že skuhani, narezani na kose in hitro zmrznjeni, tako da jih je v različno velikih porcijah mogoče postreči že v nekaj minutah. Gre za t. i. pogrej in pojej slovenski slow food. Poleg tega so narejeni ročno in z vso predanostjo.
Na voljo je kar 17 različnih vrst domačih štrukljev – od klasičnih slanih in sladkih do bolj eksotičnih, med katerimi so na primer pomarančni, ajdovi z jurčki in tartufi, čokoladno-malinovi, veganski s čičeriko in špinačo itd.
Ponudbo štrukljev, ki jih lahko postrežete kot glavno jed ali sladico, pa dopolnjujejo tudi torte Marlenke (na voljo so trije okusi, od tega dva sezonska), veganska gluten friendly čoko-baunti rolica, Anjini štrudlji, sezonsko pa tudi potratna potica, medeno testo in medenjaki.
V zadnjih naročilnicah preverite, kaj vse je trenutno na voljo izpod Anjinih rok.
Klasični slani in sladki skutni štruklji
Ajdovi štruklji z jurčki in orehi
Čoko-malina štruklji
Pomarančni štruklji
Veganski štruklji s čičeriko in špinačo
Torta Marlenka klasik
Višnjev štrudelj
V vsaki družini obstaja sladica, ki spominja na praznike. Pri Anjini družini je to bila klasična torta Marlenka, ki jo je pekla njena mama. Je sladka, močnega medenega okusa z dodano sladkano smetano, ki ji je primešan grški oreh. Prav ta sestavina je kriva za čarobnost te sladice, ki kar diši po praznikih.
Medovik, kot Marlenki rečejo pri Anjinih, se kar nekaj časa ni znašel na njihovi domači mizi, zato se je Anja odločila, da bo z Marlenko obudila staro družinsko tradicijo in s tem receptom še enkrat potrdila svoj moto "Najboljše stvari so najbolj preproste”. Torta je izdelana ročno in iz kvalitetnih domačih sestavin in brez konzervansov.
Cela torta vsebuje 8 kosov. Možen je tudi nakup paketa 2 kosa enega okusa ali mešanih okusov.
© Vse pravice pridržane.